fbpx

Despre noi: Corint Asig – Rca Ieftin Alba Iulia.

www.AsigurariAlbaIulia.ro este detinut SI operat de S.C. CORINT ASIG S.R.L. inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J1/67/2016, avand Codul Unic de Inregistrare 35452629. Suntem inregistrati la ASF ca Asistent in asigurari – intermedieri asigurari cu numarul RAJ-404761.

Brokerul de asigurari prin care emitem asigurarile – Orizont Broker de Asigurare Reasigurare Cluj Napoca are incheiate contracte cu toate firmele asiguratoare din Romania care lucreaza prin brokeri de asigurari. Astfel, colaborand cu un numar mare de asiguratori putem emite diferite oferte de asigurari cerute de clienti.

Platforma noastra permite ofertarea aproape instant a rca-urilor la toti asiguratorii. Cotatiile primelor de asigurare se pot face pe multiplu de o luna, in functie de necesitatile clientilor.

Societatea noastra isi desfasoara activitatea in Alba Iulia, str. Closca, nr. 8, bl. 3, la demisol, sub SPA IMPLANT – Cabinete Pediatrie, Stomatologie Dr. Morariu.

Activitatea noastra in asigurari a inceput in anul 2010 ca Persoana Fizica in colaborare cu Orizont Broker de Asigurare – Reasigurare, iar la inceputul anului 2016 am facut un pas inainte si am deschis S.C. CORINT ASIG S.R.L. si www.AsigurariAlbaIulia.ro.

Suntem prezenti si pe facebook: www.facebook.com/CorintAsig

In fiecare zi incercam sa fim cat mai buni si sa indrumam clientii nostri pentru a alege asigurarile potrivite nevoilor lor.